Λάζαρος: “Το συμβόλαιό μου τελειώνει” (video)

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στα κανάλια Novasports, σε ότι αφορά στο θέμα του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και στο κατά πόσο ισχύει ο έξτρα χρόνος δέσμευσης με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο ένας επιπλέον χρόνος στο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης στην Ένωση. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν καλεσμένος των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκου Δούσκα στην ειδική εκπομπή για τα έπαθλα Novasports Superleague και σε ότι αφορά στο μέλλον του αποκάλυψε:

“Έχω κίνητρο να κρατήσω τη χρονιά που έκανα και να χτίσω πάνω σ’ αυτή. Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Αυτό το ξέρουν όλοι. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις επόμενες μέρες να τα δούμε όλα. Το συμβόλαιο τελειώνει. Τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Όταν ήμουν στην Ιταλία δεν ήξερα ότι θα χτυπήσει μια μέρα το τηλέφωνό μου και θα μου πουν να έρθω να παίξω στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα όλα θα τα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες”.

Για τον κόσμο της Ένωσης και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του είπε:

“Οι εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου της ΑΕΚ είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι κάτι συγκινητικό. Προσωπικά απ’ όλατα βραβεία που πήρα αυτό είναι ένα παράσημο το όποιο θα το φέρω πάνω μου σε όλη μου τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω στους φίλους της ΑΕΚ είναι να είναι περήφανοι για ό, τι πέτυχε η ομάδα. Ήταν πολύ μεγάλη η σεζόν”.

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα τόνισε επιπλέον:

“Αν υπάρχει κάτι που με έχει ενοχλήσει φέτος δεν είναι αν έμπαινα ή έβγαινα στο 60′. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι δε μπορώ να παίξω παραπάνω. Αυτό μου χτυπάει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό. Πιστεύω ότι έχω τρία με τέσσερα χρόνια ποδόσφαιρο στο επίπεδο που είμαι σήμερα”, τόνισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ σε ότι αφορά στο γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κι ενώ έδειχνε ότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Είχα αδικηθεί, αλλά αυτό με πείσμωσε περισσότερο”.

Δείτε το βίντεο και ακούστε αναλυτικά όλα όσα τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης για το μέλλον του και για την προσωπική του απόδοση κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.