Χιμένεθ: «Έπρεπε να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας, λόγω της οικογένειάς του.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/06/2018 • 12:51
Ο Μανόλο Χιμένεθ
  • shares
Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας, λόγω της οικογένειάς του. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal Sur», πως έπρεπε να ταξιδεύει συχνά στη Σεβίλλη και για αυτό επέλεξε τους νησιώτες.

Χαρακτηριστικά, ο Χιμένεθ δήλωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση: «Αποφάσισα να ανταλλάξω το Champions League με τη Segunda Division, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου. Λόγω ενός προβλήματος, δεν θέλω να είμαι μακριά. Είμαι κοντά στη Σεβίλλη γιατί με μια απευθείας πτήση είμαι εκεί μέσα σε δύο ώρες. Γι’ αυτό έπρεπε να ξεχάσω το γεγονός ότι θα μπορούσα να παίξω στο Champions League. Θέλω να είμαι κοντά στην μητέρα μου και αυτό με έκανε να ανταλλάξω τη δόξα και τα χρήματα, τα οποία ήταν πολύ καλά στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία