Παρουσιάστηκε και δάκρυσε ο Λοπετέγι (video)

Λίγες ώρες μετά την απόλυσή του από την Εθνική Ισπανίας, ο Χουλιέν Λοπετέγι παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δάκρυσε για την Εθνική, ζήτησε την παραμονή του Κριστιάνο.
14/06/2018 • 22:56
Παρουσιάστηκε και δάκρυσε ο Λοπετέγι
  • shares
Λίγες ώρες μετά την απόλυσή του από την Εθνική Ισπανίας, ο Χουλιέν Λοπετέγι παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δάκρυσε για την Εθνική, ζήτησε την παραμονή του Κριστιάνο

«Η Τετάρτη ήταν η πιο θλιβερή μέρα της ζωής μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ωστόσο, η Πέμπτη είναι η πιο ευτυχισμένη», είπε με δάκρυα στα μάτια ο  νέος προπονητής της Ρεάλ, προσθέτωντας: «Εγώ είμαι ήρεμος. Ήμουν ειλικρινής, έκανα το σωστό και δεν πρόδωσα κανέναν». 

Όσο για το σίριαλ Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που θα ήθελα στο πλευρό μου. Και ευτυχώς ο κορυφαίος του κόσμου παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Από την πλευρά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ υποστήριξε: «Θέλαμε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση μετά το Μουντιάλ, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε η κατάσταση δυστυχώς την επισπεύσαμε. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί η συμφωνία μας επηρέαζε την Εθνική και κατέστρεψε αυτό το πλάνο. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να εκδιωχτεί με αυτόν τον τρόπο ο Λοπετέγκι. Οι προπονητές δεν ανήκουν στον Ρουμπιάλες. Αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν στον 21ο αιώνα».


Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15