Ρονάλντο: «Να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψω ιστορία»

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο αναφέρθηκε στο τελικό του Σαββάτου και τόνισε ότι πρέπει να γράψει ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο αναφέρθηκε στο τελικό του Σαββάτου και τόνισε ότι πρέπει να γράψει ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ στο Κίεβο με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το τρόπαιο της διασυλλογικής διοργάνωσεις.

«Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξω, να κερδίσω και να περάσω στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία», σχολίασε αρχικά ο σούπερ σταρ των «μερένχες» στην «Chiringuito de Jugones». 

Στη συνέχεια μίλησε για τον Νεϊμαρ και τις φήμες που αυξάνονται καθημερινά σχετικά με την μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ. «Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ… είναι όλοι εδώ», συμπλήρωσε ο «CR7». 

Τέλος σχολίασε την σχέση του με τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ. «Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη του για εμένα και τους άλλους μπορώ, επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Όμως μου φέρεται καλά… Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.