Έσπασε τη σιωπή του ο Εμενίκε

Ο Εμάνουελ Εμενίκε τόνισε πως αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, προκειμένου να απαντήσει στα όσα του καταλογίζει η διοίκηση της Λας Πάλμας, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τους νησιώτες.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/05/2018 • 14:24
O Εμάνουελ Εμενίκε
  • shares
Ο Εμάνουελ Εμενίκε τόνισε πως αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, προκειμένου να απαντήσει στα όσα του καταλογίζει η διοίκηση της Λας Πάλμας, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τους νησιώτες. Ο 31χρονος Νιγηριανός επιθετικός τόνισε το διάστημα δανεισμού του στην ισπανική ομάδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Χαρακτηριστικά, ο Εμενίκε τόνισε: «Απευθύνομαι στον κόσμο της Λας Πάλμας κι επιλέγω να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος ενός λυπηρού κεφαλαίου της ζωής μου. Ήταν πέντε απογοητευτικοί και σπαρακτικοί μήνες. Έφθασα με ελπίδες να παλέψω για τη φανέλα. Δυστυχώς, ο τραυματισμός συνέχει να με ταλαιπωρεί, ενώ στην Ισπανία δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να δείξω ότι μπορώ να παλέψω.

Σε όλη αυτήν την περίοδο, ψεύτικές ιστορίες και φήμες δημοσιεύθηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπήρχε εκτροπή της αλήθειας. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε μεμονωμένα άτομα, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε τη Λας Πάλμας. Ξέρουν ποιοι είναι. Πίεζαν αρνητικά προς τη μία πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού. Ήταν πάντα φιλόξενοι και σαν οικογένειά μου.

Ήταν ένα σκληρό διάστημα, αλλά πάντα χαμογελούσαν και με στήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετική ενέργειά τους με διευκόλυνε σε αυτό το καταστροφικό διάστημα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν η ισπανική οικογένειά μου. Η Λας Πάλμας είναι ένα πανέμορφο μέρος και καλούς ανθρώπους. Η Λας Πάλμας θα επιστρέψει. Αντίο...».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.