Κασεμίρο: “Είμαι με την Ρεάλ μέχρι το τέλος! “

Στο προσκήνιο εξαιτίας της δήλωσης, απάντησης ουσιαστικά, σε παλιότερα λόγια του Τσάβι προς το πρόσωπο του, βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Κασεμίρο.

Στο προσκήνιο εξαιτίας της δήλωσης, απάντησης ουσιαστικά, σε παλιότερα λόγια του Τσάβι προς το πρόσωπο του, βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Κασεμίρο.
Ο μέσος της Ρεάλ, απάντησε με …χρονοκαθυστέρηση είναι η αλήθεια, στα όσα είχε αναφέρει ο Τσάβι τον περασμένο Ιανουάριο στην El Pais για την αξία του Κασεμίρο  ότι δεν έχει δηλαδή το DNA για να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Έλεγε χαρακτηριστικά τότε, ο πρώην πια μέσος της Μπαρτσελόνα:
                                            «Στην Μπαρτελόνα καταλαβαίνουμε το ποδόσφαιρο ως έννοια χρόνου-χώρου», εξήγησε, «οι Μπουσκέτς, Mέσι και Ινιέστα είναι ιδανικοί σε αυτό τον τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου. «Πάντα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν είναι μόνοι ή περιτριγυρισμένοι από αντιπάλους..Ο Κσεμίρο δεν έχει αυτή την ικανότητα».

«Μπορεί να πει οτιδήποτε θέλει, αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι στη Ρεάλ και έπαιξα σε τέσσερις τελικούς του Champions League», δήλωσε ο Κασεμίρο. Και με δόση ειρωνείας συνέχισε:
«Δεν μπόρεσα να υπογράψω στη Μπαρτσελόνα, δεν έχω το ποδοσφαιρικό DNA αυτού του συλλόγου όπως λέει ο Τσάβι. Είμαι με την Ρεάλ μέχρι το τέλος!». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.