Κινείται για τον Μποτία η Λεβάντε

Η διοίκηση της Λεβάντε φέρεται έτοιμη να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε προφορική συμφωνία.
05/05/2018 • 14:33
Ο Αλμπέρτο Μποτία
  • shares
Η διοίκηση της Λεβάντε φέρεται έτοιμη να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε προφορική συμφωνία. Η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα σενάρια και τονίζει πως θα μελετήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, το προσεχές χρονικό διάστημα. Ενδιαφέρον για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες ισπανικές ομάδες, οι οποίες φέρονται διατεθειμένες να προσφέρουν περισσότερα χρήματα από τη Λεβάντε για την απόκτησή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/07/2019 • 07:03

"Πληρώνουν" καλά τα γκολ των αουτσάϊντερ σε Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Σκωτία

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερενσβάρος είναι τα φαβορί για την νίκη στις έδρες τους με τα γκολ των φιλοξενούμενων να "αξίζουν" πολλά σε στοιχηματικό επίπεδο. Πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε στη Λευκορωσία ενώ στο Λιγκ καπ Σκωτίας και πάλι οι καλές τιμές έρχονται από τα αουτσάίντερ