Κρατάει τον Κοντογκμπιά η Βαλένθια

Η διοίκηση της Βαλένθια φέρεται να πήρε την απόφαση διατήρησης του Ζοφρί Κοντογκμπιά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
01/05/2018 • 11:36
Ο Ζοφρί Κοντογκμπιά
  • shares
Η διοίκηση της Βαλένθια φέρεται να πήρε την απόφαση διατήρησης του Ζοφρί Κοντογκμπιά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, οι ιθύνοντες των “νυχτεριδών” θα αποκτήσουν τον Γάλλο μέσο με κανονική μετεγγραφή, προσφέροντας στην Ίντερ ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Κοντογκμπιά είχε αποκτηθεί από την ισπανική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, με τη μορφή δανεισμού. Η οψιόν στη συμφωνία των δυο ομάδων προέβλεπε την καταβολή 25 εκατομμυρίων ευρώ από την πλευρά της Βαλένθια, σε τέσσερις δόσεις, ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γάλλου μέσου. Τελικά, οι ιθύνοντες των “νυχτερίδων” φαίνεται να προσανατολίζονται στην ανταλλαγή του παίκτη με τον Κανσέλο, κάτι για το οποίο φέρεται να είναι θετική η διοίκηση της Ίντερ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!