Έμεινε όρθιος και στην Επανομή

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Επανομή ο Πλατανιάς, καθώς απέσπασε 0-0 από την τοπική Αναγέννηση έπειτα από αρκετά καλό παιχνίδι

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Επανομή ο Πλατανιάς, καθώς απέσπασε 0-0 από την τοπική Αναγέννηση έπειτα από αρκετά καλό παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο αντίπαλοι διατήρησαν την πρωτοβουλία από ένα ημίχρονο. Οι Χανιώτες, που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική, επανήλθαν στην κορυφή της κατάταξης, έχονας πλέον μαζί τους και τη Βέροια.
Η Αναγέννηση διατήρησε τον έλεγχο στο πρώτο μισό της συνάντησης καθώς είχε την κατοχή της μπάλας. Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς έριξε το βάρος στην άμυνα και επιχείρησε να απειλήσει την αντίπαλό του μέσω αντεπιθέσεων.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ στο 21′ αλλά ο Καραγιάννης αστόχησε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη. Οκτώ λεπτά αργότερα, ήρθε η «απάντηση» της ομάδας των Χανίων όταν ο Μιρτσέτα σούταρε απέναντι στον Φιρινίδη αλλά ο τελευταίος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ανέβασε την απόδοσή του και στο 58′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαζούδης. Ωστόσο, οι Μακεδόνες με σωστή ανασταλτική λειτουργία δεν επέτρεψαν στον Πλατανιά να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός και κράτησαν το 0-0 μέχρι τη λήξη της συνάντησης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής, Κάτσε (90′ Μαυροματίδης), Ασλανίδης, Ναλμπάντης (63′ Κουρδάκης), Καραγιάννης, Γκέσιος (63′ Δεινόπαπας).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Τζανής, Μαραγκός, Δέντσας, Μιρτσέτα (90′ Δράμι), Πάγκαλος (46′ Χαϊκάλης), Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.