Φλαμινί: «Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος»

31/03/2018 • 21:40
Ο Φλαμινί
  • shares
Ανακριβή χαρακτήρισε ο Ματιέ Φλαμινί τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει 30 δισ. ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, που τώρα αγωνίζεται στην Ισπανία με τη Χετάφε, δημιούργησε αυτή την τόσο μεγάλη περιουσία μέσω της εταιρίας του, GF Biochemicals, η οποία παράγει λεβουλινικό οξύ, ένα είδος βιομηχανικού διαλύτη.
 
Ο Γάλλος όμως διέψευσε τον ισχυρισμό ότι είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής του κόσμου. «Λοιπόν, επειδή είναι σημαντικό να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν έχω 30 δισ. στην τράπεζα, όπως διάβασα. Αυτό το ποσό δεν αντιστοιχεί ούτε στην αξία της εταιρίας μου, της GF Biochemicals», ανέφερε ο Φλαμινί στην «Equipe».
 
«Τα 30 δισ. ευρώ είναι η συνολική αξία της αγοράς στην οποία θέλουμε να ‘εισβάλουμε’ με τις νέες τεχνολογίες που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Εγινε παρεξήγηση. Είναι σαν να δώσαμε σε ένα εστιατόριο την αξία όλης της αγοράς εστίασης της Γαλλίας. Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος και δεν μπήκα σε αυτό τον τομέα για να βγάλω χρήματα», κατέληξε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.