Δώνης: “Να μας ζητήσει συγγνώμη ο Μπόλονι”

Ως δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την νίκη- πρόκριση του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΟΚ για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ απαίτησε απο τον Μπόλονι να ζητήσει συγγνώμη στον Επστάιν.

Ως δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την νίκη- πρόκριση του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΟΚ για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν δίστασε να αναφερθεί με πικρία προς το πρόσωπο του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έφτυσε τον Επστάιν και λίγο έλειψε να τον… χτυπήσει.

Αυτό είχε ως αφορμή ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου με δηλώσεις του να απαιτήσει από τον Ρουμάνο τεχνικό να ζητήσει συγγνώμη από τον άσο του Ατρόμητου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δώνης:

” Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε προσπάθεια και η πρόκριση είναι άθλος. Είναι σημαντικό ότι προοδεύουμε και τέτοιες προκρίσεις ενισχύουν την προσωπικότητά μας. Νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε σήμερα. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί. Όλοι οι ξένοι προπονητές που εργάζονται στην Ελλάδα, πρέπει να σέβονται το ψωμί που τρώνε. Όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχεις την ανάλογη συμπεριφορά. Να ζητήσει ο κ. Μπόλονι συγγνώμη από τον Επστάιν, τον οποίο έφτυσε και χτύπησε στη φυσούνα. Τον Ατρόμητο δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για κλεψιά. Η ομάδα μου έκανε αυτό που έπρεπε με τον καλύτερο τρόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

Για τις αλλαγές του: “Θέλαμε την πρόκριση, αλλά για εμάς το κυριότερο είναι η μάχη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να παίξουμε πειθαρχημένα σήμερα και αν ευνοούσαν οι συνθήκες θα έπαιζαν για 20-25 λεπτά οι Μήτρογλου, Τάτος”.
Για την πιθανότητα συμμετοχής στον τελικό: “Δεν μου λέει κάτι ένας τελικός Κυπέλλου. Το απολαμβάνω επειδή το γουστάρουν οι παίκτες μου.  Για εμένα η επιτυχία θα είναι να μπούμε στην πρώτη πεντάδα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.