Μένει στον ΠΑΣ ο Μπακαγιόκο

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν ο Ιραχίμα Μπακαγιόκο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν ο Ιραχίμα Μπακαγιόκο. Ο Ιβοριανός επιθετικός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη, ενώ συναντήθηκε και με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο έμπειρος επιθετικός πείστηκε να παραμείνει στην ομάδα και να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει. Ο Αναστασιάδης ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως τον υπολογίζει κανονικά, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθάρισε πως τις προσεχείς ημέρες θα του δώσει μέρος των χρημάτων που του οφείλονται.

Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη τέθηκαν την Τρίτη οι Τζημόπουλος, Φεγκρούς και Ανδράλας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικο.

Ο Αναστασιάδης υπολογίζει για το ματς της 19ης αγωνιστικής και στους Ντε Βινσέντι και Κώτσιο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Μοναδική απουσία για την ομάδα των Ιωαννίνων θα είναι ο Μπεσέρα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή των καρτών του, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.