«Εξάσφαιρη» Αναγέννηση!

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Αναγέννηση Επανομής που συνέτριψε με 6-0 τον Διαγόρα των πολλών και σημαντικών προβλημάτων.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Αναγέννηση Επανομής που συνέτριψε με 6-0 τον Διαγόρα των πολλών και σημαντικών προβλημάτων. Το ματς προφανώς δεν αντέχει σε κριτική μιας και υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, η οποία αντικατοπτρίζεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Με την επιτυχία αυτή, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, σταθεροποιήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Αναγέννηση επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και πίεσε τον Διαγόρα, ο οποίος παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Η υπεροχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης καρποφόρησε στο 23′ όταν ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ και ο Καραγιάννης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Επτά  λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη που έκανε ατομική προσπάθεια, την οποία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ Πονηρού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και πέτυχαν δύο τέρματα σε πέντε λεπτά. Στο 48′ ο Γκέσιος, μετά από φάση διαρκείας, σημείωσε το 3-0 με σουτ και στο 50′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη, ο Καρλάο με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο 60′ ο Καραγιάννης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα με κοντινή προβολή, ενώ στο 75′ ο Δεινόπαππας έγραψε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ καθώς με γυριστή κεφαλιά, διαμόρφωσε το 6-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Καραμανλής, Καρλάο, Γεωργιάδης (61′ Μπαλασάς), Πολίτης, Κάτσε, Καραγιάννης (68′ Δεινόπαππας), Ναλμπάντης, Γκέσιος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός (75′ Τυρέλης), Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Τσίτσης, Αυγενικού, Ρούσσος, Ματεντζίδης, Επιφανής, Μπαούρης, Μαριεττάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.