Δόξα Δράμας- Άρης: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τί δήλωσαν Κατσαβάκης και Μασάδο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Άρης...

Δείτε τί δήλωσαν Κατσαβάκης και Μασάδο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας – Άρης…

Μάκης Κατσαβάκης:

«Είχαμε αισιοδοξία πριν το παιχνίδι ότι θα έφτανε η στιγμή για ένα καλό αποτέλεσμα. Σκοντάψαμε σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος νομίζω ότι έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Είχαμε άσχημη αμυντική λειτουργία. Μας ήρθε ένα δώρο το πρώτο γκολ, κάτι που θα αν είχαμε ποιότητα στην άμυνα θα μπορούσαμε σε συνδυασμό με την βελτιωμένη εικόνα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Η κούραση ήταν εμφανής, συμπληρώσαμε κάρτες και βλέπουμε τώρα το επόμενο ματς», είπε αρχικά ο Κατσαβάκης.

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι, τόνισε: «Αυτό που κρατάμε είναι η εξαιρετική παρουσία του Παπαδόπουλου και αμυντικά τις τραγικές στιγμές από ορισμένα παιδιά που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Άρης ήταν πολύ καλός επιθετικά και θέλω να το τονίσω. Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη της Δόξας για μεταγραφές με δεδομένη την κόπωση των παικτών, λέγοντας: «Πρέπει να προσθέσουμε μερικά άτομα ακόμα στο ρόστερ, ενώ ήδη έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες. Θα χρειαστούμε πολύ υλικό γιατί δεν αντέχεται αυτή η κόπωση. Ο στόχος μας είναι και παραμένει μια νίκη στο πρωτάθλημα».

Μασάδο:

Για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του, ύστερα από το γκολ:
«Χαίρομαι και είναι τιμή μου που εργάζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για μας, γιατί δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος στην άμυνά μας, ενώ πριν είχαμε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε εμείς. Η ομάδα ήξερε να αντιδράσει και το έκανε άμεσα. Ισοφάρισε γρήγορα, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά της. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική επικράτηση»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμα:
«Κρατάμε τις πολλές ευκαιρίες από το σημερινό παιχνίδι, μας έλειπε όμως η ακρίβεια για να τις μετουσιώσουμε σε γκολ και έτσι πορευτήκαμε πολύ ώρα με το εύθραυστο 2-1 και δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει το παιχνίδι. Όταν βάλαμε το τρίτο γκολ κλειδώσαμε το παιχνίδι. Πρέπει την επόμενη φορά να προσέξουμε περισσότερο και να κλειδώνει η ομάδα τέτοια αποτελέσματα».

Για τον Ακόστα:
«Όταν ήρθα στην ομάδα διαπίστωσα ότι δεν παίζαμε με καθαρόαιμο αριστερό χαφ. Είδα έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε αυτή τη θέση και επέλεξα να τον χρησιμοποιήσω, γιατί αυτή είναι η κλασική του θέση. Δεν έκανα κάτι εγώ, όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στον ποδοσφαιριστή, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Χαίρομαι που μπόρεσα να κερδίσω έναν παίκτη, χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε έναν παίκτη και χαίρομαι και για τον ποδοσφαιριστή που έκανε υπομονή και παρουσίασε αυτό το πρόσωπο».

Για τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα συμπλήρωσε:
«Ξέρω ελάχιστα για την ομάδα, αλλά από το πρόγραμμα που είδα, το τελευταίο διάστημα έπαιζε Τετάρτη – Κυριακή. Ίσως αυτό να είναι η αιτία. Πλέον που θα παίζουμε από Κυριακή σε Κυριακή θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση. Πιστεύω πάντως ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η σωματική κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Τα πολλά παιχνίδια δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να αλλάξουμε κάτι, αφού στις προπονήσεις γινόταν περισσότερο αποθεραπεία. Πλέον θα δουλέψουμε καλύτερα. Συμφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική γραμμή, αλλά δεν θα πρέπει να δουλέψουμε μόνο με τους τέσσερις της άμυνας, θα αλλάξουμε πράγματα, για να είμαστε αποτελεσματικοί, όπως στην επίθεση».

Για τις μεταγραφές:
«Θα παίζω με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου και όχι με ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Η διοίκηση μου είπε για το ρόστερ και θα γίνουν συζητήσεις για το τι κινήσεις μπορεί να γίνουν, αλλά αυτό θα συζητηθεί αυστηρά μεταξύ εμού και της διοίκησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.