Ματσάρα και… τεσσάρα στο Ελληνικό!

ΑΟ Γλυφάδας και Προοδευτική διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Ελληνικού αλλά μόνο οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς επιβλήθηκαν 4-2 μετά από «γεμάτο» ματς.

ΑΟ Γλυφάδας και Προοδευτική διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Ελληνικού αλλά μόνο οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς επιβλήθηκαν 4-2 μετά από «γεμάτο» ματς.
Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με συγκινήσεις, διακυμάνσεις στο σκορ, έξι γκολ, δοκάρι, χαμένο πέναλτι και πολλές φάσεις! Σίγουρα, οι περίπου χίλιοι θεατές που τον παρακολούθησαν, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους προσέφεραν οι δύο αντίπαλοι.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αναζήτησε το γκολ. Στο 17′ ο Βαλεριάνος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 20′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Καζαντζής, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Καραχάλιος με σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Γλυφάδας.
Εντούτοις, η Προοδευτική αντέδρασε και ανέτρεψε τα δεδομένα. Αρχικά, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ισοφάρισε με σουτ του Παπανικόλα, ενώ στο 39′ ήταν η σειρά των «βυσσινί» να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Σούφλας γράφοντας το 1-2.

Πάντως, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ μιας και στο 43′ ο Καραχάλιος «χτύπησε» και πάλι. Ο έμπειρος επιθετικός αφού απέφυγε τον Κουμενατάκο, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε.
Ο ΑΟ Γλυφάδας πήρε και πάλι προβάδισμα στο 68′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ Μπαντίκο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Προοδευτική τρία λεπτά αργότερα όταν ο Κάμπας ανατράπηκε από τον Σάμιο, ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ με συνέπεια ο τελευταίος να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ομάδα του Κορυδαλλού βγήκε μπροστά και είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση ωστόσο αυτές δεν αξιοποιήθηκαν.
Αντίθετα, ο ΑΟ Γλυφάδας σε μία αντεπίθεσή του, στο 85′, πέτυχε και τέταρτο γκολ και «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Κάμπας έβγαλε μόνο του με τον Μπαντίκο τον Βαλεριάνο και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Χώνος, Παπαδήμας (86′ Αγκιρίμπα), Παραράς, Κολοτούρος, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Τσαμουρλίδης, Καραχάλιος, Καζαντζής, Βαλεριάνος (87′ Τουρκοχωρίτης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Λύγκος, Αλεξίου (72′ Μπερνιδάκης), Βασιλάκος, Καλαϊτζίδης (58′ Ερρίκος), Σάμιος, Παπανικόλας, Σούφλας, Μηνάς, Σουλελές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.