Σαρωτική Ρεάλ, σπουδαίος Ρονάλντο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική απέναντι στη Θέλτα Βίγο καθώς τη διέλυσε 7-1 με τον Ρονάλντο να σημειώνει τέσσερα τέρματα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική απέναντι στη Θέλτα Βίγο καθώς τη διέλυσε 7-1 με τον Ρονάλντο να σημειώνει τέσσερα τέρματα. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν φανταστικός κόντρα στη Θέλτα του Βίγο καθώς με τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό ο Πέπε και στην επανάληψη ο CR7 ανέλαβε δράση. Αρχικά, σκόραρε για το 2-0 στο 50ο λεπτό ενώ οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 με τον Ιάγο Άσπας στο 62ο λεπτό αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ για το 4-1. 
Το 5-1 ήρθε στο 76ο λεπτό με το τέταρτο τέρμα του Πορτογάλου ενώ ένα λεπτό αργότερα ο νεοεισελθών Χεσέ σκόραρε για το 6-1 ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Μπέιλ. 

Με αυτή τη νίκη, οι «μερένχες» έφτασαν τους 60 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο στον πόντο, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.