Πήρε… ρεβάνς και πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-0, πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό του από την Ένωση και πέρασε ευκολότερα από όσο θα περίμενε κανείς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-0, πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό του από την Ένωση και πέρασε ευκολότερα από όσο θα περίμενε κανείς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.


Ο Λίνο με εύστοχο πέναλτι (το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι «κιτρινόμαυροι») και ο Αθανασιάδης, οι σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά».


Στο 33ο λεπτό, η μαγική τρίπλα του Λαζάρ εμφάνισε την μπάλα μπροστά από τον Κάλα, το άπλωμα του χεριού από τον Ισπανό θεωρήθηκε ένοχο από τον διαιτητή Γιάχο και τον βοηθό του και ο Λίνο, λίγα δευτερόλεπτα μετά, άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ αντέδρασε σπασμωδικά, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσεις την ισοφάριση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.


Η επιστράτευση του Λυμπερόπουλου αντί του εξαφανισμένου Λεονάρντο βοήθησε την ΑΕΚ να ανέβει αγωνιστικά πριν όμως τη… σκοτώσει το «μπέρδεμα» μεταξύ Αραμπατζή και Μπέλεκ, το οποίο επωφελήθηκε ο Αθανασιάδης, γράφοντας το 2-0 στο 53ο λεπτό.


Από κει και πέρα και μέχρι το φινάλε του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προστάτευσε επιτυχώς το αποτέλεσμα και χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα έφτασε στη μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λαζάρ (80′ Μπαλάφας), Φωτάκης (86′ Ίβιτς), Λίνο (89′ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Στον πάγκο έμειναν οι: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Παναγιωτούδης, Γιάννου


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (30′ λ.τ. Καφές), Λεονάρντο, Γκερέιρο (60′ Κάρλος), Μπέλεκ, Σιαλμάς
Στον πάγκο έμειναν οι: Μοσχονάς, Δέλλας, Βάργκας, Μπερνς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.