Για το «διπλό» στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και θα προσπαθήσει να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη, στην αναμέτρηση με τον τοπικό Αστέρα, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30 Novasports 1).

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και θα προσπαθήσει να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη, στην αναμέτρηση με τον τοπικό Αστέρα, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30 Novasports 1). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επαναφέρουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και να κρατούν στα χέρια του τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προβληματίζεται για τη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγής του 4-3-3 σε 4-4-2, για να καλύψει τις απουσίες που έχει στη μεσαία γραμμή. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μάνταλο, Ντίντακ, Μπακάκη και Ζουκουλίνι.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπαρόχα στην εστία και τους Άρθο και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Σοϊλέδης και Γκάλο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γιόχανσον και Σιμόες στον άξονα της μεσαίας γραμμής. ΟΙ Βάργκας και Μπαρμπόσα αναμένεται να αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Πέκχαρτ και Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.