Με Μασάδο, χωρίς Νέτο

Υπό το βλέμμα του Μανουέλ Μασάδο ο οποίος παραβρέθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την προπόνηση- χαλάρωμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τη δεύτερη κόντρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Υπό το βλέμμα του Μανουέλ Μασάδο ο οποίος παραβρέθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την προπόνηση- χαλάρωμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τη δεύτερη κόντρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και τους υποσχέθηκε πως μαζί θα κάνουν μια νέα αρχή, προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μασάδο μετέβη με το πούλμαν της αποστολής στο ΟΑΚΑ, ενώ ενδέχεται κάποιος από τους συνεργάτες του, να καθίσει στον πάγκο την Κυριακή, δίπλα στον Γιάννη Μιχαλήτσο και τον Γιώργο Σεμερτζίδη.

Αγωνιστικά η προπόνηση ολοκληρώθηκε, χωρίς να συμμετέχει σε αυτήν ο Ντάρσι Νέτο, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στο δικέφαλο που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν. Συνεπώς, δεν θα μπορέσει να δηλώσει παρών στην αναμέτρηση, ενώ για τον Φατί που έχει το ίδιο πρόβλημα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, ωστόσο και αυτός είναι αμφίβολος. Υπενθυμίζεται πως θα λείψει (αναγκαστικά), ο Νέρι Καστίγιο, όντας τιμωρημένος. Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκε ο Σάκης Πρίττας ο οποίος είναι πολύ πιθανό, ελλείψει Φατί, να ξεκινήσει ακόμα και βασικός.        

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα και με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν, ο Γιάννης Μιχαλήτσος σκέφτεται να ξεκινήσει τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Ντίκο. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Μίσελ, δεξιά ο Καζναφέρης. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Παπαστεριανός και Πρίττας (εκτός κι αν νιώσει καλύτερα ο Φατί), αριστερά στη πτέρυγα ο Καπετάνος και δεξιά ο Γιαννιώτας. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Ούμπιντες, πίσω από τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο ο οποίος επιστρατεύεται, προκειμένου να αντικαταστήσει τον ιδιαιτέρως αρνητικό, Καρίμ Σολτάνι, στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Γιώργος Κατίδης, είτε στην επίθεση, είτε ως ένα από τα δύο αμυντικά χαφ, δίπλα στον Παπαστεριανό.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.