Καλλονή και… μάγκισα!

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πέτυχε η Καλλονή, η οποία επιβλήθηκε δίκαια 1-0 της ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι για περίπου σαράντα λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο!

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πέτυχε η Καλλονή, η οποία επιβλήθηκε δίκαια 1-0 της ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι για περίπου σαράντα λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο!

Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Μανούσο, το συγκρότημα της Λέσβου επέβαλε το ρυθμό του και υποχρέωσε τους «βυσσινί» σε ήττα μετά από τρεις σερί νίκες και μάλιστα στο ντεμπούτο του Νίκου Κωτσοβού στον πάγκο τους.
Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος και περιόρισε σε παθητικό ρόλο την ΑΕΛ, που έμεινε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και εισήλθε με το… αριστερό στη μετά Κόουλμαν εποχή. Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν τους Θεσσαλούς αλλά οι Λεοζίνιο και Μανούσος αστόχησαν από πλεονεκτική θέση στα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

Οι Θεσσαλοί ισορρόπησαν στη συνέχεια και στο 25′ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζόπουλου στον Χατζή αλλά ο διαιτητής Αμπάρκιολης δεν. συγκινήθηκε. Αντίθετα, οκτώ λεπτά αργότερα υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» σε μονομαχία του Ψωμά με τον Μανουσάκη. Ο Λεοζίνιο νίκησε τον Σωτηρίου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Καλλονή λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά στο 39′ με τον Ταραχούλσκι που σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ωστόσο στο 53′ η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει προς την πλευρά των «βυσσινί». Ο Χασομέρης κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Τραορέ, ο οποίος παράλληλα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Εντούτοις, η Λάρισα δεν αξιοποίησε το πέναλτι καθώς ο τερματοφύλακας Σουλογάνης νίκησε τον Τσιμπάμπα, που ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο επιθετικός της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν αρνητικός στο ματς, αστόχησε και πάλι από τα έντεκα μέτρα όπως είχε κάνει προ ημερών και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό!
Η Καλλονή, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, αντέδρασε σωστά και δεν κινδύνευσε από τους φιλοξενούμενους στα λεπτά που απέμεναν. Παρότι ο Κωτσοβός με τις αλλαγές του έκανε πιο επιθετική την ΑΕΛ, η Καλλονή δεν επέτρεψε στη θεσσαλική ομάδα να απειλήσει.
Η Λάρισα ήταν εξαιρετικά κακή, με προβλέψιμη ανάπτυξη και ημιτελείς προσπάθειες και γνώρισε φυσιολογικά τη δεύτερη ήττα της στο Πρωτάθλημα.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τραορέ, Χατζόπουλος, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Άλβες, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο (69′ Τριανταφύλλου), Μανούσος (87′ Βλαστέλης), Μανουσάκης, Ταραχούλσκι (60′ Προβατίδης).

ΑΕΛ (Νίκος Κωτσοβός): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Ψωμάς, Κατσιαρός, Χατζής (62′ Βενετίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (52′ Πότσι), Χασομέρης, Τσιμπάμπα (71′ Καούνος), Σαϊτιώτης,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.