“Σπάει” παραδόσεις δεκαετιών

Ο φετινός Ατρόμητος είναι ικανός... για όλα. Με την εντυπωσιακή ανατροπή και τη νίκη τους επί του Άρη, οι "κυανόλευκοι" έβαλαν τέλος σε ακόμη μία μακρόχρονη αρνητική παράδοση.

Ο φετινός Ατρόμητος είναι ικανός… για όλα. Με την εντυπωσιακή ανατροπή και τη νίκη τους επί του Άρη, οι “κυανόλευκοι” έβαλαν τέλος σε ακόμη μία μακρόχρονη αρνητική παράδοση. Μέχρι την Πέμπτη, οι Περιστεριώτες είχαν αντιμετωπίσει τους “κίτρινους” σε οκτώ αναμετρήσεις από το 1980 και μετά για το Κύπελλο και είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Το γκολ του Καστίγιο έκανε δύσκολα τα πράγματα, αλλά οι αποφασισμένοι παίκτες του Γιώργου Δώνη έφεραν τα πάνω-κάτω και… έγραψαν ιστορία. Η πρώτη νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο ήρθε σε ένα σημείο που ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερά του, διεκδικώντας την έξοδο στην Ευρώπη και μάλιστα μέσω δύο διοργανώσεων.

Νωρίτερα στη σεζόν, η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε δώσει τέλος σε ακόμη μια μακρόχρονη “κατάρα”, κερδίζοντας την ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από 40 σχεδόν χρόνια. Γενικότερα, πάντως, ο Ατρόμητος φέτος ανατρέπει και τα δικά του δεδομένα. Η ανατροπή επί του Άρη ήταν η δεύτερη στη σεζόν μετά απ’ αυτή επί του Πανιώνιου, τη στιγμή που ο Δώνης δεν είχε οδηγήσει ποτέ ως τότε την ομάδα του σε νίκη, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Όλα αυτά τη στιγμή που μεγάλο “όπλο” των “κυανόλευκων” δεν είναι άλλο από την έδρα τους. Ο Άρης έγινε η ένατη ομάδα φέτος που δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Περιστέρι και έπεται συνέχεια…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.