Φαν Χάαλ: «Δεν είχαμε πίστη»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν πίστεψε στη νίκη στον πρώτο αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Europa League και πως της ασκήθηκε μεγάλη πίεση.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν πίστεψε στη νίκη στον πρώτο αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Europa League και πως της ασκήθηκε μεγάλη πίεση. Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε προβληματισμένος με την κακή εικόνα της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Λίβερουλ για τη νίκη της 2-0 στο «Άνφιλντ». 

Αρχικά, ο Φαν Χάαλ υπογράμμισε: «Πρέπει να το πιστέψουμε και γενικότερα οφείλεις να έχεις πίστη ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό και ότι μπορούν να δημιουργήσουν και οι δικοί μας οπαδοί μια τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτή που είχε το Άνφιλντ. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν παίξαμε καλά και μας ήταν δύσκολο ν’ αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα με την πίεση της Λίβερπουλ αλλά και την ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός συμπλήρωσε: «Η αλήθεια όμως είναι ότι δεχθήκαμε δύο πολύ φθηνά γκολ γιατί θεωρώ ότι στο πέναλτι η επαφή δεν είναι τέτοια για να πέσει ο αντίπαλος στην περιοχή, ενώ και το δεύτερο γκολ προήλθε από οφσάιντ στον Χέντερσον. Όπως και να ‘χει, η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη ομάδα και είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως ευτυχώς ο Ντε Χέα ήταν σε καλή βραδιά. Πρέπει τώρα να φροντίσουμε ώστε να τους ασκήσουμε κι εμείς τέτοια πίεση μαζί με τον κόσμο στον επαναληπτικό στην έδρα μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.