Περπέρογλου: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ που εντυπωσίασε με την απόδοση του κόντρα στον Κολοσσό σχολίασε τη δύσκολη συνέχεια των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του.

«Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα.  Έχει δύσκολη έδρα, από την οποία δεν θα καταφέρουν να περάσουν πολλές ομάδες. Έχει ξεκινήσει ένας δύσκολος μήνας για εμάς, αλλά θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ανεβάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. στροφές για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει» δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου.

Τέλος όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του ανέφερε: «Προσπαθώ να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα της φυσικής μου κατάστασης και να βρω τα πατήματά μου. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να τα πάω καλύτερα στην συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.