Γκούμας: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις εκπλήξεις»

Σίγουρος πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις εκπλήξεις και οι δύο «αιώνιοι» θα ξαναχάσουν βαθμούς σε εύκολα θεωρητικά παιχνίδια εμφανίστηκε ο Γιάννης Γκούμας.

Σίγουρος πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις εκπλήξεις και οι δύο «αιώνιοι» θα ξαναχάσουν βαθμούς σε εύκολα θεωρητικά παιχνίδια εμφανίστηκε ο Γιάννης Γκούμας. Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων»  με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, τόνισε πως ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκο και τέλος σχολίασε της ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απόδοση που είχαμε συνηθίσει. Το θετικό είναι πως παρά το ότι δεν έπαιξε καλά πήρε τη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Δόξα είναι με δύο παιχνίδια λιγότερα, 4 βαθμούς πίσω. Πιστεύω πως θα βρει τον ρυθμό του ο Παναθηναϊκό και θα βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του.

Τόσο καιρό οι «πράσινοι» έπαιζαν με την ίδια ενδεκάδα σχεδόν. Τώρα που ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί, κάποιες τιμωρίες λόγω καρτών, ο προπονητής έπρεπε να αλλάξει κάπως τα πλάνα του και για αυτό χάλασε και η χημεία στην ομάδα.

Εγώ νομίζω πως είναι φυσιολογικό αυτό. Μετά την διακοπή λόγω των γιορτών, οι παίκτες χρειάζονται κάποιο διάστημα για να ξαναβρούν τον ρυθμό τους.

Ο Φερέιρα, αν δεν γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να βρει έναν τρόπο για να καλύψει τα κενά. Μπορεί να πιστέψει κάποιον από τις ακαδημίες, να τον προωθήσει και να τον εμπιστευτεί.

Όπως το βλέπω, το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ πίσω για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός έχει βάθος στον πάγκο και ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και στις εξάρσεις του Λέτο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις εκπλήξεις. Όπως και χθες. Χίλιες φορές να ξαναέπαιζαν Ολυμπιακός και Δόξα Δράμας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχαναν βαθμό. Είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα ξαναχάσουν βαθμούς σε εύκολα θεωρητικά παιχνίδια.

Όσον αφορά την ουρά, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας επειδή δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια, δεν νομίζω να προλάβουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η κρίση έχει χτυπήσει και στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που βλέπουμε. Το μόνο καλό είναι πως οι ομάδες εμπιστεύονται νεαρούς, Έλληνες ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.