Πέθανε 13χρονος εν ώρα πανηγυρισμού

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 13ων ετών άφησε ο παίκτης της Σεντ, Λίαμ Γουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Στάφορντ Φάλκονς στην Αγγλία για το παδικό πρωτάθλημα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 13 ετών άφησε ο παίκτης της Σεντ, Λίαμ Γουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Στάφορντ Φάλκονς στην Αγγλία για το παδικό πρωτάθλημα. Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνισή της στα γήπεδα όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του και την ώρα των πανηγυρισμών σωριάστηκε στο έδαφος.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της οικογένειας του Γουντ που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιδί της. Αμέσως μετά το συμβάν ο μικρός άτυχος παίκτης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τον Γουντ, ο τεχνικός της Στάφορντ Φάλκος τόνισε: «Ο Λίαμ πέτυχε ένα γκολ και έτρεχε πανηγυρίζοντας, όταν κατέρρευσε και βρέθηκε στο έδαφος. Φάνηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθήσαμε να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες, αλλά μάταια. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.