Προβλήματα για τον Ουζουνίδη

Χωρίς τον Μανώλη Μπέρτο θα αγωνιστεί η Ξάνθη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 18η αγωνιστική, καθώς συμπλήρωσε το όριο των κίτρινων καρτών και ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε την συγκεκριμένη αναμέτρηση για να εκτίσει την ποινή ο ποδοσφαιριστής του.

 Χωρίς τον Μανώλη Μπέρτο θα αγωνιστεί η Ξάνθη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 18η αγωνιστική, καθώς συμπλήρωσε το όριο των κίτρινων καρτών και ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε την συγκεκριμένη αναμέτρηση για να εκτίσει την ποινή ο ποδοσφαιριστής του. Ο τεχνικός της Ξάνθης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης του ερχομένου Σαββάτου με την ΑΕΚ.

    Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Βιβιανί, Πόι, Μαρσελίνιο και Βασιλακάκης, ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Για αύριο υπάρχει ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το μεσημέρι (15:30), ενώ στις 18:30 θα γίνει η κοπή της πίτας της ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.