Νέο συμβόλαιο στον Αραούχο

Η διοίκηση της Λας Πάλμας αναμένεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας αναμένεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νησιώτες θα προσφέρουν στον Αργεντινό επιθετικό μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές και θα αυξήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Το συμβόλαιο που έχει ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ λήγει το 2020 και η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. 

Αιτία για τη συγκεκριμένη κίνηση είναι να σταματήσουν οι τάσεις φυγής του Αργεντινού παίκτη, ο οποίος είχε τονίσει στη διοίκηση της ισπανικής ομάδας, πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και οι Κινέζοι, οι οποίοι φέρονται να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτησή του. Η ιστοσελίδα «Canarias7» αναφέρει πως η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία των νησιωτών και η επικείμενη αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του παίκτη, αναμένεται να τον κρατήσουν τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.