Μένουν μέχρι να αποβληθούν

Κανονικά στο ισπανικό πρωτάθλημα θα παίρνουν μέρος οι καταλανικές ομάδες τα επόμενα χρόνια, ακόμα και σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της περιοχής το προσεχές διάστημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
28/10/2017 • 14:17
Ο Λιονέλ Μέσι
  • shares
Κανονικά στο ισπανικό πρωτάθλημα θα παίρνουν μέρος οι καταλανικές ομάδες τα επόμενα χρόνια, ακόμα και σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της περιοχής το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», οι καταλανικές ομάδες θα συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στα ισπανικά πρωταθλήματος, μέχρι να αποφασίσει η παγκόσμια ομοσπονδία για το αν θα αναγνωρίσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Καταλονίας.

Μόλις αυτό γίνει, τότε οι καταλανικές ομάδες θα αποβληθούν από τα ισπανικά πρωταθλήματα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει ακόμα και έξι χρόνια, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Για να μπορέσουν οι καταλανικές ομάδες να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα ισπανικά πρωταθλήματα, θα πρέπει να υπάρξει ο αθλητικός νόμος στην Ισπανία, ο οποίος αυτή τη στιγμή επιτρέπει μόνο στην Ανδόρα να παίρνει μέρος στα πρωταθλήματα. Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο του αιτήματος των καταλανικών ομάδων για αποχώρηση από τα ισπανικά πρωταθλήματα, κάτι που δε συγκεντρώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πολλές πιθανότητες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD