Τροχαίο είχε ο Μάντζιος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο, είχε σήμερα στο Ηράκλειο ο επιθετικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Μάντζιος, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο, είχε σήμερα στο Ηράκλειο ο επιθετικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Μάντζιος, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, σε συνδυασμό με την… μεγάλη ταχύτητα που είναι αναπτύξει ο ίδιος είχαν ως αποτέλεσμα ο παίκτης της κρητικής ομάδας να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εκείνο να συγκρουστεί στο κράσπεδο και σε προστατευτικές μπάρες.

Παρόλο, λοιπόν, που το αυτοκίνητο έγινε σχεδόν συντρίμμια, ο Έλληνας επιθετικός βγήκε σώος και αβλαβής. Κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο, που ένιωθε στον αυχένα τον οδήγησαν σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου όπου του τοποθετήθηκε -για προληπτικούς λόγους- κολάρο.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο Μάντζιος δεν πήρε φυσικά μέρος στην προπόνηση του ΟΦΗ (όπου και κατευθυνόταν πριν το ατύχημα) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο θα κριθεί απ’ το αν μπορέσει ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα του Σαββάτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.