Lord of the Rings: Διφορούμενες οι πληροφορίες για την υπόθεση της σειράς

Θα είναι παλιό, θα είναι καινούργιο, θα είναι αυθεντικό...;Μετά από όσα έχουν ακουστεί για την...

Θα είναι παλιό, θα είναι καινούργιο, θα είναι αυθεντικό…;

Μετά από όσα έχουν ακουστεί για την πολύ-αναμενόμενη σειρά του τηλεοπτικού Amazon, η Jennifer Salke, που έχει επενδύσει και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο για το project, προχώρησε σε σχετική δήλωση.

“Δεν αποτελεί remake της ταινίας, και δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι ‘Α, είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, αλλά δεν μου θυμίζει τίποτα σχετικό’, αλλά ούτε οικείο είναι. Οπότε, είναι αυθεντικό”.

Σύμφωνα με το IndieWire, η δήλωση της Salke ήρθε μετά από τρίωρη συζήτηση που έκανε με τον εγγονό του J.R.R. Tolkien, Simon Tolkien, σχετικά με την πορεία της επερχόμενης σειράς. Αναφέρθηκε, επιπλέον, στη μεγάλη συνεργασία του Amazon με το Tolkien Estate, μέσω του οποίου το κανάλι έχει αποκτήσει το 100% από τα δικαιώματα των γεγονότων που εξελίσσονται στη Μέση Γη.

“Είναι μια συνεργασία. Έχουν κάποιες ιδέες για το project, για τη στρατηγική και για το όραμα (της σειράς). Τα εξαιρετικά νέα γι’ αυτό είναι ότι είναι εξαιρετικά σκεπτικοί και έξυπνοι, όπως θα περίμενε κανείς”, ήταν ακριβώς, τα λόγια της Salke.

Η παραγωγός έχει επενδύσει σημαντικά και έχει εξαγοράσει την ακριβότερη σειρά του Amazon, αυτή για το “Lord of the Rings” franchise.

Η πορεία της σειράς φαίνεται να έχει βρει ένα καλό μονοπάτι, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν και σύμφωνα με φήμες η σειρά έχει βρει το επίκεντρο της. “Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε”, είπε η Salke, ενώ η ομάδα της σειράς είναι στην αναζήτηση για σεναριογράφους.
Άλλη μία φήμη που προστέθηκε σε όσες επικαλύπτουν το project, είναι αυτή της παρουσίας του σκηνοθέτη Peter Jackson. Αν κι ο ίδιος έχει διαψεύσει τη συμμετοχή του στη σειρά, τα γυρίσματα φαίνεται πως θα λάβουν μέρος στη Νέα Ζηλανδία, δίνοντας ελπίδες για σκηνικά συγγενικά σε αυτά του Jackson της αρχικής τριλογίας.
Για να ενημερωθείτε για τις σειρές που σίγουρα μπορείτε να παρακολουθήσετε μην παραλείψετε να διαβάσετε τον Τηλεοπτικό Οδηγό όλων των μεγάλων καναλιών.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.