Ο Μαρκάνο στο Novasports (vid)

Ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε στην κάμερα της Nova και στον Νίκο Γαβαλά, για τον Ατρόμητο που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και για τους αγώνες που θα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" σε τρεις διοργανώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε στην κάμερα της Nova και στον Νίκο Γαβαλά, για τον Ατρόμητο που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και για τους αγώνες που θα δώσουν οι “ερυθρόλευκοι” σε τρεις διοργανώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν.
 
Καλή χρονιά σε όλους, ξεκινάμε μια περίοδο που θα πρέπει να αγωνιστούμε σε τρεις διοργανώσεις. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί θα έχουμε πολλά παιχνίδια όμως πιστεύω ότι έχουμε δυναμική,  έχουμε πάρα πολλούς παίκτες και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στις τρεις διοργανώσεις.
 
Κοιτάζοντας το πρόγραμμα του Ολυμπιακού από τώρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του Ιανουαρίου φαντάζει ως πιο βατό, πρέπει ο Ολυμπιακός να πορευτεί στο μονόδρομο της νίκης στους αγώνες που έχει τώρα τον Ιανουάριο;
“Αρχίζει πιο εύκολα η χρονιά τον Ιανουάριο γιατί ξεκινάμε με αντιπάλους, οι οποίοι βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία και θεωρητικά είναι χαμηλότερου επίπεδου από εμάς. Πρέπει να το παλέψουμε για να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο άμα θέλουμε να έχουμε βλέψεις για το πρωτάθλημα, γιατί οι αντίπαλοί μας είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και εμείς δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν βαθμό”.
 
Η διακοπή μπορεί να κρύβει παγίδες, να αποσυντονιστεί η ομάδα;
“Πιστεύω ότι το διάλειμμα είναι για όλους το ίδιο, όλοι ξεκουράστηκαν όπως και εμείς, όλοι απείχανε από τις υποχρεώσεις, οπότε είμαστε στην ίδια μοίρα με τους αντιπάλους μας. Εκτός από δύο ομάδες, τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας οι οποίοι συνέχισαν να παίζουν. Εκείνοι έχουν πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα επειδή παίζουνε συνεχώς. Εμείς είμαστε πιο ξεκούραστοι και πιστεύω ότι για εκείνους είναι πιο δύσκολο το πρόγραμμα”.
 
Ο πρώτος αντίπαλος της χρονιάς είναι ο Ατρόμητος ο οποίος βρίσκεται ψηλά βαθμολογικά. Η θέση του Ατρόμητου στην βαθμολογία δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού;
“Ναι, πιστεύω ότι όταν μια ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, όταν έχει κάνει πάρα πολλές νίκες, όταν έχει φέρει ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και όταν σε κάθε αγωνιστική δείχνει το παιχνίδι του και την ποιότητά του αυτό αποδεικνύει πως δικαιούται να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται”.
 
Τι περιμένεις μέσα στο 2012 σε προσωπικό επίπεδο και για την ομάδα σου;
“Για την ομάδα αυτό που εύχομαι είναι να τα πάει καλά και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλω να φτάσει να πετύχει το μάξιμουμ και στις τρεις διοργανώσεις. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να το θέλουμε, να το επιθυμούμε. Για μένα να είμαι καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.