Παίρνει τον Κοντογκμπιά η Βαλένθια

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Βαλένθια με την Ίντερ, για την απόκτηση του Ζοφρουά Κοντογκμπιά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/07/2017 • 10:16
O Ζοφρουά Κοντογκμπιά
  • shares
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Βαλένθια με την Ίντερ, για την απόκτηση του Ζοφρουά Κοντογκμπιά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι ιθύνοντες των δυο συλλόγων έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τη μετακόμιση του 24χρονου παίκτη στην Ισπανία, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Οι «νυχτερίδες» θα διατηρήσουν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Γάλλος μέσος δεν υπολογίζονταν από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Ίντερ και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλησαν να τον παραχωρήσουν για να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του. Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη φτάνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας θέλουν να καλύψουν μέρος των 36 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν δαπανήσει για την απόκτηση του παίκτη από τη Μονακό και η ρήτρα που θα μπει στη συμφωνία με την ισπανική ομάδα, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...