Πρίφτης: «Ένα επίπεδο πάνω από εμάς ο Ολυμπιακός»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη και υποστήριξε πως το παιχνίδι κρίθηκε σε φάσεις εμπειρίας.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη και υποστήριξε πως το παιχνίδι κρίθηκε σε φάσεις εμπειρίας.

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο επιθετικά, αρκετά καλό αμυντικά. Στο δεύτερο που βελτιώσαμε την κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν εύστοχοι στο μακρινό σουτ, πήραμε ώθηση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε φάσεις μεμονωμένες, φάσεις εμπειρίας.

Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές, παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από εμάς σαν ρόστερ και σαν εμπειρία. Είναι καλό που μπορέσαμε να αντισταθούμε και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Στο γήπεδο μας αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και μπορούμε να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες. Φτάσαμε κοντά αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Πρέπει τώρα να κάνουμε μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την 3η θέση. Από κει και πέρα, στα πλέι οφ θα δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθούμε. Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Χάντερ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ τον κόσμο για την μεγάλη υποστήριξη και τη συνεισφορά του σε έναν ακόμα αγώνα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Για την αδυναμία να βρει καλάθι ο Άρης στα τελευταία λεπτά: «Δεν μπορώ να εστιάσω σε μία φάση. Δεχθήκαμε κάποια καλάθια που δεν έπρεπε στον αιφνιδιασμό και κάποιες μπακ ντορ πάσες στον Παπανικολάου. Είχαμε κακή λειτουργία σε αυτό το σημείο και πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. Και στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Αλοίμονο όμως αν παίζαμε 40 λεπτά αποτελεσματικά… Απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο με τον τρόπο που αμύνεται είναι δύσκολο να είσαι αποτελεσματικός. Παίζει ρόλο και η εμπειρία, η προσωπικότητα και η κούραση».

Για τα φάουλ στο τέλος: «Δεν επιλέξαμε σε ποιον παίκτη θα κάνουμε φάουλ. Επιλέξαμε να παίξουμε ζώνη για να εμποδίσουμε την πάσα εισαγωγής και να κυνηγήσουμε το κλέψιμο. Μετά όποιος παίκτης είχε την μπάλα θα του κάναμε φάουλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.