Φουστέρ: «Να συνεχίσουμε νίκες» (vid)

Μια ακόμα νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νταβίντ Φουστέρ, όπως τόνισε στον Νίκο Γαβαλά και στην κάμερα του Novasports.

Μια ακόμα νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νταβίντ Φουστέρ, όπως τόνισε στον Νίκο Γαβαλά και στην κάμερα του Novasports. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι σημαντικό για την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά:

Με τη νίκη στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η εξέλιξη αυτή πόσο εξυπηρετεί τα σχέδια σας τόσο στο αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα;
«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε στη Λιβαδειά. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς το να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον προσωρινά. Μας βοηθάει πάρα πολύ στο να ανέβουμε ψυχολογικά και στο να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Ο Ολυμπιακός στο διάστημα αυτό κατόρθωσε να νικήσει εκτός από τους αντιπάλους και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και τα πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς. Συμφωνείς;
«Ναι αυτό αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο έντεκα παίκτες αλλά έχει δυναμικό μεγάλο και ανταγωνιστικό έτσι ώστε όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μπορεί να παίξει κάποιος παίκτης στη θέση κάποιου άλλου πάρα πολύ άνετα και αποτελεσματικά».

Παρεμπίπτοντος κατάφερες και νίκησες το χρόνο καθώς φαινόταν απίθανο να παίξεις με την Άρσεναλ, αλλά τελικώς ξεπέρασες πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν τον τραυματισμό σου. Τι ακριβώς συνέβη;
«Η αλήθεια είναι ότι δούλεψα πάρα πολύ και με πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να είμαι έτοιμος γιατί ήθελα πολύ να είμαι έτοιμος στο παιχνίδι με την Άρσεναλ όμως εξαιτίας της μεγάλης διακοπής έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης έπρεπε να ξεκουραστώ στο επόμενο παιχνίδι όμως αυτή τη στιγμή είμαι πανέτοιμος για τους επόμενους αγώνες που έρχονται».

Για τον επόμενο αντίπαλο, τον ΠΑΣ Γιάννινα τι γνωρίζεις;
«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο από την προετοιμασία που κάναμε. Στο παιχνίδι που είχαμε παίξει μας είχε δυσκολέψει αρκετά. Λογικά τώρα μέσα στο «Καραϊσκάκης» εμείς πρέπει να έχουμε το πάνω χέρι,, όμως σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έχει παίκτες οι οποίοι είναι πολύ αποτελεσματικοί στο να σκοράρουν όπως η περίπτωση του Μπακαγιόκο και επίσης έχει παίκτες πολύ γνωστούς σε εμάς και με καλό επίπεδο όπως η περίπτωση του Ζαιρί. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και θα το παλέψουμε».

Με το παιχνίδι του ΠΑΣ και τον αγώνα του κυπέλλου κλείνει ένας κύκλος δύσκολων αγώνων για τον Ολυμπιακό. Κάνοντας μία αποτίμηση είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας;
«Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας κυρίως γιατί παίξαμε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον όμιλο μας στο Τσάμπιονς Λίγκ, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο όμως αυτή τη στιγμή έχουμε μια καινούρια πόρτα μπροστά μας το EuropaLeague, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επίσης στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, παλεύουμε για τον τίτλο παρόλο που έχουμε χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που δεν θα έπρεπε όμως είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά και να παλέψουμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.