Το πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, μέρος ΙΙ

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε το δεύτερο μέρος στο διαμορφωμένο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012.

Το δεύτερο μέρος του αγωνιστικού της προγράμματος, που υφίσταται υποχρεωτικές αλλαγές λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Από τον Ιανουάριο του 2012 η εσωτερική δραστηριότητα θα συνεχιστεί με αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Αντίθετα, με βάση τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, μένουν έξω από το καλεντάρι τέσσερις διοργανώσεις! Το Κύπελλο Ελλάδας, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε παμπαίδες και παγκορασίδες, Νέους άνδρες και Νέες γυναίκες, όπως και το ΤΟΠ 8 όλων των κατηγοριών.

Θυμίζουμε ότι μετά την υπουργική απόφαση για περικοπή της κρατικής επιχορήγησης του 2011 προς τις αθλητικές ομοσπονδίες η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε αναστείλει αρχικά την αγωνιστική δράση για περίπου δύο μήνες. Ακολούθως ανακοίνωσε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο μέρος του προγράμματος και η διαμόρφωσή του αφορούσε τους αγώνες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το δεύτερο μέρος αφορά όλη την υπόλοιπη σεζόν 2011-2012, όπως αναμενόταν υπάρχει μείωση των αγώνων εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών, ωστόσο δεν είναι αυτή η οριστική μορφή του προγράμματος. Όπως τονίζει στον επίλογο της ανακοίνωσής του το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας «το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί ή θα τροποποιηθεί αναλόγως, όταν γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τους προϋπολογισμούς των αθλητικών ομοσπονδιών του οικονομικού έτους 2012».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Το Δ.Σ. ανακοινώνει
1. Τη συνέχεια του αναμορφωμένου αγωνιστικού προγράμματος του Β’ μέρους της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, το οποίο περιλαμβάνει:
 
. Τη συνέχιση και ολοκλήρωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Ιεραρχίας.
. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.
. Την τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων (Ομαδικά και Ατομικά).
. Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων (Ομαδικά και Ατομικά).
 
2. Στο πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνονται οι διοργανώσεις:
 
. Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων (Ομαδικά και Ατομικά).
. Κύπελλο Ελλάδας.
. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.
. ΤΟΠ 8 όλων των ηλικιακών κατηγοριών.
 
3. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα συμπληρωθεί ή θα τροποποιηθεί αναλόγως, ευθύς μόλις γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της Γ.Γ.Α. για τους προϋπολογισμούς των αθλητικών ομοσπονδιών του οικονομικού έτους 2012».
 
Να σημειωθεί ότι πρόκειται να γίνουν κανονικά και όλα τα τουρνουά μικρών ηλικιών, που ήταν ενταγμένα από την αρχική έκδοση του προγράμματος (ανοικτά πρωταθλήματα Βόρειας Ελλάδας, όπεν του Α.Σ. Πέρα Αθηνών και Παναττικό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.