Πρίφτης: «Μόνο νίκη με τον ΚΑΟΔ»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης στην αναμέτρηση της Καβάλας απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης στην αναμέτρηση της Καβάλας απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θέλει να μπει τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και συμπλήρωσε πως η ομάδα του δε θα υποτιμήσει τους Δραμινούς.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Δράμα έχει δυναμώσει αισθητά μετά τις τελευταίες αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της. Παρόλο που βρίσκεται με μία μόνο νίκη στο πρωτάθλημα, είναι μία ομάδα που μέχρι τώρα στους αγώνες που έχει δώσει, έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και είναι ανταγωνιστική. Για εμάς είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Προερχόμαστε από κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά σ’ αυτή την αναμέτρηση θα προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα να έχουμε συγκέντρωση και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Ο Σωτήρης Καραποστόλου τόνισε από την πλευρά του: «Μετά τη μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό, κάναμε δύο άσχημες ήττες και παράλληλα εμφανίσεις. Άμεσα θέλουμε να αντιδράσουμε, να αλλάξουμε τις εντυπώσεις και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Στο παιχνίδι της Δράμας θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Σεβόμαστε τον ΚΑΟΔ και ξέρουμε ότι και οι γηπεδούχοι θέλουν πάρα πολύ τη νίκη, όμως αυτό δεν μας φοβίζει. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που ξέρουμε ότι θέλει αυτή τη νίκη. Είναι θέμα γοήτρου για τον κόσμο, όμως για μας προέχει το βαθμολογικό κέρδος. Θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία τους για μας είναι πολύ σημαντική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.