Ιβάνοβιτς: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σε δηλώσεις του πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σε δηλώσεις του πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά:

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και υπομονή για 40 λεπτά. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα και ενισχύθηκαν με δύο παίκτες (σ.σ. Παπανικολάου, Γουόρικ). Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη», τόνισε ο προπονητής της Χίμκι. 

Από πλευράς παικτών, ο φόργουορντ της ομάδας, Τέιλορ Χάνεϊκατ, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Τώρα είμαστε στην έδρα μας και ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνουμε εκτός. Θα δούμε πώς θα τους αμυνθούμε απέναντί τους. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Ίσως το πιο δυνατό στοιχείο του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία του. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχουν δύο παίκτες που δεν υπήρχαν τότε και αυτό θα τους βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.