Έξω για ιατρικούς λόγους ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα απουσιάσει, για ιατρικούς λόγους, από το κυριακάτικο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν.

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα απουσιάσει, για ιατρικούς λόγους, από το κυριακάτικο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν.

Οι γιατροί της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) εξέτασαν σήμερα τον οδηγό της ΜακΛάρεν στην πίστα του Σακχίρ και αποφάσισαν ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει αναρρώσει επαρκώς από το ατύχημα που είχε στο γκραν πρι της Αυστραλίας, προκειμένου να μπορέσει να «τρέξει» στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Η FIA τονίζει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα ότι έγινε σύγκριση σε δύο αξονικές στο στήθος, στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός από το Οβιέδο, και πως κρίθηκε σκόπιμο να μην επιτραπεί στον 34χρονο «πιλότο» να μετάσχει στο γκραν πρι του Μπαχρέιν. Μάλιστα, ο Αλόνσο θα υποβληθεί σε νέα αξονική στο στήθος πριν από το γκραν πρι της Κίνας και οι γιατροί της FIA θα εξετάσουν και αυτά τα αποτελέσματα, προτού του επιτρέψουν να αγωνιστεί στη Σανγκάη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο «αναπληρωματικός» οδηγός της ΜακΛάρεν και περυσινός πρωταθλητής στο GP2, ο Βέλγος Στόφελ Βάντουρν, θα κάνει το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα Ένα αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, παίρνοντας τη θέση του Αλόνσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.