Σε εγρήγορση Γουλιέλμος και Αγγέλου

Ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής του Άρη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ – Στα υπόψη και ο Τι Τζέι Μπρέι

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στην ΚΑΕ Άρης, οπότε οι «κίτρινοι» φροντίζουν να μην χάνουν χρόνο σε ό,τι αφορά στην προεργασία που κάνουν από κοινού η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία, εν όψει της ερχόμενης περιόδου. Σήμερα (26/6) ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε νέα συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ώστε να τρέξουν κάποια πράγματα, που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του ρόστερ.
Στο τραπέζι έπεσαν διάφορα θέματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτό της εξέλιξης των συζητήσεων με παίκτες που ενδιαφέρουν τον προπονητή της ομάδας, για να τη στελεχώσουν την ερχόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται, σύντομα θα υπάρχει κατάληξη θετική ή αρνητική σε ό,τι αφορά στις συζητήσεις που γίνονται με τους Μπορίς Νταλό και Γκάρι Μπελ, ώστε να πάρουν σειρά κι οι επόμενοι σε αυτή τη διαδικασία.
Ένα καινούργιο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τους «κίτρινους», εκτός από αυτά των Βεργίνη και Σλαφτσάκη, είναι του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι 26 ετών κι έχει ύψος 1,96. Στην ομάδα του σμαραγδένιου νησιού έπαιξε 27 παιχνίδια, έχοντας 12,11 πόντους και 3,44 ασίστ κατά μέσο όρο.
Άλλο θέμα που συζητούν ο μεγαλομέτοχος της «κίτρινης» ΚΑΕ με τον προπονητή της ομάδας, είναι αυτό της προετοιμασίας. Είναι ένα θέμα που ο Αγγέλου θέλει να διευθετήσει άμεσα, ώστε να μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά από νωρίς, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, με δεδομένο ότι και ο ίδιος θα λείψει ένα μεγάλο διάστημα μέσα στον Ιούλιο, λόγω της συμμετοχής του στο Summer League του NBA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.