Την Παρασκευή η άφιξη του Πιεμπονγκσάντ

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος για την καθυστέρηση της άφιξης του Ταϊλανδού είναι κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν την Pan Asia να μην έχει αξιολογήσει ακόμα τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου. Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν να έχει προκύψει μια διαφορά της τάξεως των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ σε αυτά που βρήκε η «Deloitte» σε σύγκριση με αυτά που είχε η παρουσιάσει η ΠΑΕ, με βάση τον έλεγχο της «Grant Thornton». 

Το περιβάλλον του Πιεμπονγκσάντ εμφανίζεται καθησυχαστικό και τονίζουν πως θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ώστε να περάσει το «τριφύλλι» σε άλλη εποχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.