Έκανε… πάρτι η Παναχαϊκή!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Παναχαϊκή την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, του οποίου επικράτησε 4-1.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Παναχαϊκή την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, του οποίου επικράτησε 4-1.


Οι σαφώς ανώτεροι Αχαιοί είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος οπότε και προηγήθηκαν 3-0. Από την άλλη, οι «πράσινοι» ήταν και πάλι απογοητευτικοί και παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία με έναν, μόλις, πόντο στο ενεργητικό τους μετά από επτά παιχνίδια.


Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό, ενώ οι Αθηναίοι παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.


Η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Θρασύβουλου και σε τέσσερα λεπτά πέτυχε δύο τέρματα, θέτοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Αρχικά, στο 32′ ο Ατματζίδης επιχείρησε σέντρα και ο Φουρτάδο με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.


Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ συνδυάστηκαν οι Ντίνας και Κοιλιάρας, η μπάλα έφτασε στον Ουρτάδο και εκείνος με διπλή προσπάθεια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.


Οι Πατρινοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα πριν από την ανάπαυλα, καθώς στο 45′ ο Ντίνας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας Κασμερίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και αυτή πέρασε τη γραμμή για να διαμορφωθεί το 3-0.


Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Παναχαϊκή έριξε το ρυθμό της αλλά έστω και έτσι πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 77′ με κεφαλιά του Φουρτάδο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού.


Το μόνο που κατάφερε ο Θρασύβουλος ήταν να μειώσει στο 83′ με πλασέ του Βλάχου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας (50′ Κοκκίνης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Φούφουλας, Ατμαντζίδης (59′ Κυβελίδης), Ουρτάδο, Ντίνας (65′ Ταφίλι), Φουρτάδο.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κακαβάς, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Νικολάου (67′ Βλάχος), Καρλόπουλος (81′ Μουκίδης), Βάτσι, Σκορδάς, Παναγιωτάκος (46΄Καρράς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.