Έτσι θα πορευθεί…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς και συζήτησαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς και συζήτησαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής περιόδου. Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ και ο αρχισκάουτερ του συλλόγου ανέλυσαν τα δεδομένα, με τον πρώτο να τονίζει ότι χρειάζεται η απόκτηση ενός φορ.

Αυτός, βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ο Ντιόγκο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στη Σάντος τελειώνει και εφόσον δεν έχει ενδιαφερθεί άλλη ομάδα για την αγορά ή τον εκ νέου δανεισμό του, τότε θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κινηθούν για επιθετικό.

Στάσιμο ίσως παραμείνει και το θέμα του τερμτοφύλακα. Η αποχώρηση του Κοστάντσο, ο οποίος έχει “βαρύ” συμβόλαιο, αλλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, είναι “αγκάθι”, ενώ από την άλλη, οι γκολκίπερ που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί φέτος στο Europa League και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις νοκ άουτ φάσεις.

Υπάρχουν πιθανότητες επίσης να αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός ή ένας οργανωτής και ακόμη περισσότερες να “σπάσουν” οι “ερυθρόλευκοι” τον δανεισμό των Τάτου, Μήτρογλου ή Σουμπίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.