«Ντούντα»: Κερδίσαμε δίκαια

Η νίκη έφερε την ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και δη στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε να πει καλά λόγια και για την απόδοση των παικτών του και δη για τον Παπανικολάου.

Η νίκη έφερε την ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και δη στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε να πει καλά λόγια και για την απόδοση των παικτών του και δη για τον Παπανικολάου.

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Είδαμε υψηλή ευστοχία πολλά τρίποντα και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε. Στην αρχή δεν παίξαμε, όπως είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι, δεχτήκαμε 26 πόντους. Πιστεύω ότι είχαμε άγχος. Η Κάχα Λαμποράλ ετοίμασε το ματς για να έχει χαμηλότερο σχήμα.  Αυτό έκανε στο πρώτο δεκαλεπτο και της βγήκε», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Αναφερόμενος στην τελευταία φάση και στην πρόκριση που είναι στο χέρι τους, τόνισε ότι «στα 12 δευτερόλεπτα στο +7 και κερδίζαμε στο ένα καλάθι. Συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να μπούμε στους 16 και αν μπούμε πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Ήμασταν πολύ καλοί σημερα με 60% δίποντα. Δυστυχώς φάγαμε πέντε πόντους στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα. Με τον Σπανούλη μέσα στο παρκέ πιστεύω ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε, δεν πήραμε τάιμ άουτ και για να μην προσβάλουμε και τον αντίπαλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους παίκτες του, λέγοντας «ο Παπανικολάου ήταν πολύ καλός, η Κάχα έπαιξε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο τρανζίσιον ήμασταν άσχημοι. Για μένα κάθε επίθεση έχει σημασία. Ήταν ένα παιχνίδι σε πολύ καλό επίπεδο για αυτή την φάση της Ευρωλίγκας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.