Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε, ως απαράδεκτη, την ένσταση του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας της Α1 Ανδρών.

Ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε, ως απαράδεκτη, την ένσταση του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας της Α1 Ανδρών. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονταν για την τελευταία φάση του αγώνα, όταν και ισχυρίστηκαν πως έγινε φάουλ στον Τζέιμς και ότι το κόψιμο του Χάινς έγινε στην κάθοδο της μπάλας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«ΑΡΗΣ

1. Απορρίπτει την ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., που διεξήχθη στις 4-12-2011, ως απαράδεκτη.

2. Απαλλάσσει την ΑΡΗΣ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 41 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-12-2011 και

3. Επιβάλλει στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ και β) για ρίψη αντικειμένων χωρίς τραυματισμό χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ. για τον ως άνω αγώνα».

«ΠΑΟΚ

1. Επιβάλλει στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για απρεπή σχόλιο του team manager της ομάδας κ. Αριστοτέλη Ζουρνατσίδη προς τους διαιτητές του αγώνα, ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 3-12-2011 και

2. Επιβάλλει στον κ. Αριστοτέλη Ζουρνατσίδη για απρεπή σχόλιο του προς τους διαιτητές του αγώνα, ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για τον ως άνω αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.