Παραδόθηκε το νέο «σπίτι» της Πορτογαλίας (photo)

Στη διάθεση της εθνικής Πορτογαλίας τέθηκε πλέον το νέο προπονητικό κέντρο, που κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της.

Στη διάθεση της εθνικής Πορτογαλίας τέθηκε πλέον το νέο προπονητικό κέντρο, που κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της. Συγκεκριμένα, το νέο προπονητικό κέντρο βρίσκεται κοντά στο «Estadio Nacional» και μέρος της κατασκευής του χρηματοδότησε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η ολοκλήρωση των έργων έγινε 17 μήνες. Στο προπονητικό κέντρο κατασκευάστηκαν και γραφεία τα οποία θα στεγάσουν την πορτογαλική ομοσπονδία. Επίσης, υπάρχουν ένα γήπεδο χωρητικότητας 340 θέσεων, δυο γήπεδα κανονικών διαστάσεων, αποδυτήρια, λογιστικό γραφείο, δωμάτιο ασφαλείας, εκθεσιακός και συνεδριακός χώρος. 

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας δήλωσε: «Είναι ένα ορόσημο για την Ομοσπονδία. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού για τις εθνικές ομάδες ήταν ένα όνειρο. Είχαμε αυτό το στόχο που έλαβε σάρκα και οστά με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε η αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος, καθώς επίσης και τα στελέχη της πορτογαλικής ομοσπονδίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.