Πρώτη η Τσέλσι με βελγικό δώρο(vid)

Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, δέχθηκε το δώρο της Γκενκ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αφήνοντας τη Λεβερκούζεν δεύτερη. Οι μπλε επικράτησαν 3-0 της Βαλένθια, η οποία κατέκτησε την 3η θέση και πλέον θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, δέχθηκε το δώρο της Γκενκ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αφήνοντας τη Λεβερκούζεν δεύτερη. Οι μπλε επικράτησαν 3-0 της Βαλένθια, η οποία κατέκτησε την 3η θέση και πλέον θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ.


Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Τσέλσι, καθώς μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντρογκμπά άνοιξε το σκορ. Ο Μάτα, κόντρα στην πρώην του ομάδα έδωσε την πάσα στον Ιβοριανό άσο, ο οποίος με αριστερό σουτ νίκησε τον Ντιέγκο Αλβες.


Μπορεί η Βαλένθια να είχε την κατοχή της μπάλας και να πίεζε για την ισοφάριση, όμως, η Τσέλσι ήταν αυτή που έφτασε σε ακόμα ένα τέρμα. Αυτή τη φορά ο Ντρογκμπά ήταν ο δημιουργός και ο εκτελεστής ο Ραμίρεζ, ο οποίος αφού απαλλάχθηκε από το μαρκάρισμα του Βίκτορ Ρουίθ με αριστερό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.


Μάτα και Ντρογκμπά δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στους Ισπανούς και μάλιστα οι δυο τους συνεργάστηκαν στη φάση του 76΄όπου ο Ιβοριανός πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Ρομέου, Ραμίρες (65′ Μίκελ), Μεϊρέλες, Μάτα (83′ Μαλουντά), Ντρογκμπά (78′ Τόρες), Στάριτζ
Βαλένθια: Ντιέγο Άλβες, Ραμί, Μπαραγάν, Ζόρντι Άλμπα (55′ Αντούριθ), Βίκτορ Ρουίς, Ματιέ, Αλμπέλδα, Φεγκουλί (65′ Ερνάντεζ), Κόστα (77′ Παρέχο), Γιόνας, Σολδάδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.