Συνεχίζεται η κόντρα Κοντονή-Γκιρτζίκη

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και στον Γιώργο Γκιρτζίκη συνεχίζεται, με τις δυο πλευρές να εμφανίζονται ανυποχώρητες στις θέσεις τους.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και στον Γιώργο Γκιρτζίκη συνεχίζεται, με τις δυο πλευρές να εμφανίζονται ανυποχώρητες στις θέσεις τους. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέλους, ακόμα και αν υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογραμμίζει πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του.

Αρχικά, ο Κοντονής τόνισε στην εφημερίδα “Real News”: “Η κυβέρνηση δεν κάνει πλάκα και θα επιμείνει στην απόφασή της για κάθαρση και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση έχει καταθέσει τις προτάσεις της και περιμένει να καταθέσουν τις προτάσεις τους οι υπόλοιπο, μεταξύ αυτών και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τις διεθνείς ομοσπονδίες για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός Grexit τόνισε: “Το ενδεχόμενο αυτό το κρατάω ως όπλο. Πρέπει όλοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο λογικής προσέγγισης”.

Από την πλευρά του, ο Γκιρτζίκης υπογράμμισε στην ίδια εφημερίδα: “Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη “παραίτηση” στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο. Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.