Αρέσει στη Φενέρ ο Μπεργκ

Την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής γραμμής φέρεται να εξετάζει η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής γραμμής φέρεται να εξετάζει η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρ για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, μετά από σχετική εισήγηση του Βίτορ Περέιρα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, από την περσινή του θητεία στα ελληνικά γήπεδα. 

Οι Τούρκοι τονίζουν πως ο Μπεργκ βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα των επιθετικών, που παρέδωσε ο Βίτορ Περέιρα στη διοίκηση της ομάδας και πλέον περιμένει να ξεκινήσουν οι επαφές, έτσι ώστε να αποκτηθεί ο Σουηδός το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως πιθανό Grexit των ελληνικών ομάδων, θα κάνει ευκολότερο το έργο της Φενέρμπαχτσε, στην προσπάθεια απόκτησης του παίκτη.

Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους ξεκαθαρίζουν πως δε σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Σουηδό επιθετικό και πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τους κατατεθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση. Ο Μπεργκ από την πλευρά του στοχεύει στη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας, όπου θέλει να ανεβάσει υψηλότερα τις μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.