Προχωράει για τον Γουίλιαν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά του την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά του την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες αφήνουν στην άκρη την υπόθεση του Πιέρ Κουντέ, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που της έχουν καταθέσει για τον Καμερουνέζο μέσο και στρέφουν την προσοχή του στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο. Ο Κουντέ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» φέρεται να έχουν αποδεχτεί πρόταση οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, για την παραχώρησή του. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περίπου δυο εκατομμύρια για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. Ενδιαφέρον για τον Γουίλιαν φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς επίσης και μια πολωνική ομάδα. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ παράλληλα τονίζουν πως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.