Υποψήφιος για κορυφή ο Ηλιάδης

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, θα διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου τζουντόκα, ο Ηλίας Ηλιάδης.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, θα διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου τζουντόκα, ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο Έλληνας αθλητής έχει ήδη ανακηρυχτεί δυο φορές κατά το παρελθόν, κορυφαίος του αθλήματος και εφέτος έχει βάλει πλώρη για το… τρεμπλ. Ο Ηλιάδης κατέκτησε εφέτος το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο άθλημα. Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης είναι και ο Νίκος Ηλιάδης.

Ο Έλληνας τζουντόκα τόνισε: «Νιώθω τυχερός που μπορώ να βρίσκομαι εδώ για ακόμα μια φορά. Οι Ιάπωνες με έχουν αγκαλιάσει τόσο ζεστά, που νοιώθω σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Το επίπεδο της προπόνησης είναι τόσο υψηλό και η δουλειά τόσο συστηματική, που αποτελεί πρόκληση για κάθε αθλητή. Η δουλειά που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, βγήκε μέσα στα τατάμι καθ` όλη τη διάρκεια του 2011. Οι διακρίσεις στο παγκόσμιο αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, απλά αποδεικνύουν την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν στέκομαι όμως εκεί, αφού υπάρχει συνέχεια. Κάθε διοργάνωση είναι και μια νέα αγωνιστική πρόκληση. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι και τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για τους οποίους θα αρχίσω να προπονούμαι εντατικά από τη νέα χρονιά. Θέλω το πάθημα του Πεκίνου, να γίνει μάθημα ενόψει Λονδίνου. Το έχω συνέχεια στο μυαλό μου και δεν νομίζω να μου φύγει καθ` όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι υποψήφιος για το χρυσό και να φεύγεις με το κεφάλι σκυμμένο από μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Και συμπλήρωσε για το επίπεδο του ελληνικού τζούντο: «Κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Αργυρούπολη. Ειλικρινά, θα ήθελα μετά από έξι χρόνια απουσίας να βρίσκομαι εκεί, αφού αποτελεί μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, όμως εκ των πραγμάτων είμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι στο Τόκιο. Ελπίζω του χρόνου, οπότε θα έχει κλείσει ο Ολυμπιακός κύκλος, να τα καταφέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.